Villa for You behoort tot de FD Gazellen 2024

Specialist in unieke vakantiehuizen ziet explosieve groei sinds oprichting in 2020

Villa for You, gespecialiseerd in de verhuur van unieke vakantiehuizen in Europa, is verheugd aan te kondigen dat het in 2024 is uitgeroepen tot een van de FD Gazellen. Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland en is een erkenning voor het sterke ondernemerschap, de snelle omzetgroei en de gezonde financiële prestaties.

Snelle opmars ondanks uitdagende tijden
Sinds de oprichting in 2020 heeft Villa for You, ondanks uitdagende economische omstandigheden zoals corona en de energiecrisis, een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het bedrijf heeft zich snel weten te onderscheiden door een breed en divers aanbod van zorgvuldig geselecteerde vakantiewoningen in Oostenrijk, Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De nadruk ligt op unieke en bijzondere vakantiehuizen die voldoen aan de hoge verwachtingen van moderne reizigers, variërend van luxe villa's tot charmante tiny houses en idyllische chalets in de bergen.

Klantgerichtheid en maatwerk als succesfactoren
"We zijn enorm trots dat Villa for You nu al behoort tot de FD Gazellen van 2024," zegt Pepijn Zijsling, eigenaar van Villa for You. "Vanaf het begin hebben we ingezet op advies op maat, persoonlijke service en kwaliteit. Dat we deze groei in slechts enkele jaren hebben kunnen realiseren, bevestigt de sterke behoefte hieraan bij zowel vakantiegangers als huiseigenaren."

Ambitieuze plannen voor de toekomst
Met een focus op deze persoonlijke service dankzij een groeiend team van gepassioneerde medewerkers, heeft Villa for You ambitieuze plannen om haar portfolio verder uit te breiden.

De benoeming tot FD Gazelle is een bewijs van de veerkracht en ambitie van Villa for You, dat in korte tijd een gevestigde speler is geworden in de vakantiehuizenbranche.

Over Villa for You
Villa for You verhuurt vakantiehuizen in Oostenrijk, Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De verhuurorganisatie biedt een breed scala aan accommodaties, van luxe villa's en chalets tot gezinsvriendelijke huizen en kleinschalige vakantiewoningen. De organisatie richt zich op zowel zomer- als winterverhuur en staat bekend om het aanbieden van accommodaties in skigebieden en rustige natuurgebieden. Villa for You is FD Gazelle 2024: één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Oprichters Villa for You v.l.n.r.: Leon Kersten, Sybrand Welles, Chantal de Hoop, Pepijn Zijsling, Gonnie Welles.